099 743 4441 hidrovar.bb@gmail.com

HIDRO-VAR

Hidroizolacija temelja

Hidroizolacija temelja je obavezna, jer hidroizolacijom štitimo građevinu od prodora vode i vlage u objekt.

Temelji su sastavni dio građevine i zahtijevaju specifičnu zaštitu od vlage prisutne u tlu, podzemnih voda, tekućina u konstrukciji (ako ona služi kao spremnik vode ili bazen) i slično. Vlaga je uvijek prisutna u tlu, kao i podzemne vode koje se mogu povremeno ili stalno mogu pojavljivati u okolini temelja, stoga je neophodna zaštita temelja od kapilarne vlage i prodora vode kvalitetnom horizontalnom i vertikalnom hidroizolacijom.

Kvalitetni materijali i profesionalna izvedba

Kod izgradnje stambenih i drugih objekata hidroizolaciji temelja potrebno je posvetiti posebnu pozornost i pridržavati se propisa i preporuka struke kod njezinog izvođenja, jer nekvalitetno izvedena izolacija temelja može biti uzrokom brojnih problema i izazvati velike poteškoće, a kasnije i zahtijevati da se obavi sanacija temelja.

Zaštita temelja

Jedna od najvažnijih pretpostavki dobre hidroizolacije temelja su kvalitetni hidroizolacijski materijali. Uz to svakako treba dodati profesionalnu primjenu istih i profesionalnu izvedbu radova hidroizolacije. Bez obzira radi li se o sprječavanju prodora vlage iz tla ili o pritisku podzemnih voda na temelje, ova dva parametra su osnovni preduvjet pouzdane i trajne hidroizolacije temelja.

Odabir odgovarajućeg materijala za hidroizolaciju temelja i pravilna ugradnja su izuzetno važni za zaštitu temelja, jer je kasnija sanacija temelja vrlo složena i uzrokuje visoke troškove.

Vlaga u temeljima i voda u temelju mogu znatno oštetiti građevinu i smanjiti vijek trajanja objekta.

Stručno osposobljeno osoblje Hidroizo tima izrađuje sve vrste hidroizolacija. Zaštita temelja bit će obavljena profesionalno. ( galerija radova )

Garaže kao i ostale građevinske objekte koji imaju ravni krov moramo zaštiti od različitih vremenskih neprilika. Izrada hidroizolacije na garažama je nužna. Na taj način štitimo garaže od propadanja te produžujemo vijeka trajanja samih garaža.