099 743 4441 hidrovar.bb@gmail.com

HIDRO-VAR

Hidroizolacija vodospreme

Gubitak vode iz vodospreme, gustirne ili šterne čest je problem s kojim se susrećemo. Dolaskom toplijih i suših ljetnih dana, kada je i potreba za vodom veća, taj problem dolazi do izražaja. Zato je na vrijeme potrebno hidroizolirati spremnik kako bi nakon toga mogli bezbrižno uživati u blagodatima vode.

Sprječite gubitak vode u vodospremi

Dolaskom toplijih i suših ljetnih dana, kada je i potreba za vodom veća, problem gubitka vode u vodospremi dolazi do izražaja. Zato je na vrijeme potrebno spriječiti gubitak vode, odnosno hidroizolirati spremnik kako bi nakon toga mogli bezbrižno uživati u blagodatima vode.

Osim već spomenutih vodosprema, na iste probleme nailazimo i u ostalim podzemnim građevinama kao što su septičke jame, sabirne šahte, vodomjerna okna i slično (galerija radova)

Takve podzemne objekte potrebno je hidroizolirati kako nikakve podzemne vode ne bi ulazile u iste, te kako istovremeno iz njih nikakav sadržaj (fekalije, kišnica, pitka voda) ne bi iscurio vam. Ovisno o vrsti prodora vode i namjeni podzemnog objekta odabire se i vrsta hidroizolacijskog materijala.

U slučaju bilo kakvog pozitivnog ili negativnog prodora vode u vaš podzemni objekt, obratite nam se kako bih vam ponudili najkvalitetnije riješenje. (galerija radova)