099 743 4441 hidrovar.bb@gmail.com

HIDRO-VAR

Usluge hidroizolacije i sanancije

HIDRO-VAR bavi se profesionalnim uslugama vezanim za sve vrste hidroizolacije objekata. Pri izradi hidroizolacije koriste se najnovije tehnologije i pozitivne trendove najpoznatijih svjetskih proizvođača opreme i materijala za hidroizolacijske sustave i sanaciju.

Sve vrste hidroizolacija

Cilj izrade hidroizolacije jest zaštita građevinskih objekata od nastanka vode i vlage. Zaštitu izvodimo ugradnjom suvremenih vodonepropusnih materijala. Na taj način produžujemo vijek trajanja samih objekata kao i stvaramo ugodno ozračje u prostorijama u kojima živimo. Dugogodišnje iskustvo u pružanju usluga hidroizolacija i sanacija u Hrvatskoj i izvan nje (galerija radova), potvrda je kvalitete i profesionalnosti našeg rada.

Obratite nam se s povjerenjem.

Hidroizolacija ravnih krovova

Ravni krovovi kao sastavni dijelovi građevinskih objekata direktno su izloženi različitim vremenskim utjecajima.

Balkoni i terease

Zbog izravnog utjecaja vremenskih neprilika (kiša, snijega, poledica, mraz) hidroizolacija balkona i trasa je jako bitna.

Hidroizolacija podruma

Ravni krovovi kao sastavni dijelovi građevinskih objekata direktno su izloženi različitim vremenskim utjecajima kao što su vjetar, oborine, temperaturne razlike u UV zračenje.

Hidroizolacija temelja

Hidroizolacijom temelja štitimo objekte od prodora vode i vlage. Kako bi smo spriječili prodiranje vode i potrebno je napraviti kvalitetnu izolaciju.

Hidroizolacija bazena

Bazeni su u stvarnosti spremnici vode. Bezobzira na njihovu namjeru treba ih kvalitetno izolirati po horizontalnom, odnosno vertikalnom dijelu.

Hidroizolacija zelenih krovova

Jedna od alternativa pokrova u graditeljstvu su svakako i zeleni krovovi. Oni nam nude brojne ekološke i ekonomske prednosti kao što su zaštita od buke, kontrola oborina…

Kapilarna vlaga

Pojava kapilarne vlage karakteristična je za starije objekte građene u vrijeme kada graditelji nisu znali nisu znali za vodonepropusne materijale.

Hidroizolacija vodošahta

Vodospreme su građevine koje služe za spremanje i pričuvu vode. Najčešće se grade od betona, kamena, čelika.